SYMBOLEN

HOE EEN KLEDINGSSTUK GEGIJZELD WORDT DOOR NEO -NAZI'S !

Sinds enkele jaren is er een controverse ontstaan rond het kledingsstuk "LONSDALE" dat bij voorbeur gedragen wordt door neo-nazi-jongeren die in deze merknaam "NSDA" zien, wat zou staan voor "National-Socialistische Deutsche-Arbeiter".

Natuurlijk zit de fabrikant erg verveeld met deze zaak aangezien de zwarte T-shirts van dit merk in vele scholen verboden werden en het zakencijfer in bepaalde steden enorm gedaald is.

De T-shirts waarop het woord "Lonsdale" gedrukt staat zijn na vervangen door polo's waarop het merk middendoor gedeeld wordt door een kraagje met knoopjes.

De naam komt van de Graaf van Lonsdale die ongeveer 100 jaar geleden de eerste bokswedstrijden met handschoenen organiseerde. Later in 1960 kreeg Bernard Hart, de toelating "Lonsdale" als merk te gebruiken voor zijn bokskledij. Na enkele jaren werd het merk wereldberoemd als zelfs Mohammed Ali deze kleding droeg. Vele zwarten dragen dit merk !

ONS KENT ONS !
- De kleuren die voor W.O.II gebruikt werden voor de logo's van het VNV en VERDINASO waren : oranje, wit en blauw. Dit zijn dezelfde kleuren die we terugvinden op de propagandafolders van het VB

- De kleuren "zwart, wit en rood" zijn de keizerlijke kleuren van Duitsland en werden ook gebruikt door nazi's en worden nu ook dikwijls gebruikt in VB folders.

- Wij worden de laatste maanden overspoeld met een agressieve publiciteit vanweg "MEDIA MARKT", specialist in electronisch materiaal. Deze folders zijn gedrukt in drie kleuren zwart, wit en rood :

So what ? Niet zo onschuldig als men weet dat METRO AG, waartoe de 3000 Media Markten behoren, gesticht is door een zekere Otto Beisheim (1924-2013) . Deze was een oud-SS'er die in opdracht van de Führer tonnen geld naar Zwitserse rekeningen zou hebben overgeheveld. Dit werd ontdekt door pientere reporters Anne de Graaf en Hans Knoop en uit de doeken gedaan in "De Morgen" van 16 mei 2006.

Onlangs heeft men vernomen dat Media markt in woelige wateren terecht gekomen is (DM van 8 mei 2014). De nieuwe baas Erich Kellerhals heeft een vermogen van ettele miljarden euro waarvan een groot gedeelte uit cash geld bestaat ......

18 - 88
- Sommige jongeren hebben T shirts aan met het getal "18" of "88". Dit schijnt niets te beduiden ! Opgepast daar zit een gevaarlijke symboliek achter :
"18" en "88" zijn de plaats in het alfabet van de letters "AH" (Adolf Hitler) en "HH" (Heil Hitler).
1 MEI
1 mei, feestdag van de socialisten, wordt nu ook geclaimd door het VB ! Ook de nazi's hebben na 1933 de 1ste mei als hun feestdag opgeëist !. Dit noemen zij : "Solidaristisch Feest van de Arbeid". Dit verwijst naar het VERDINASO (Verbond van Diets Nationaal Solidaristen) !
HET LOGO
Het nieuwe logo van het Vlaams Belang is afgekeken van "Berkenkruis", het lijfblad van de Vlaamse SS'ers :

Ook de kleuren zijn orangje en zwart !

DE ZWARTE ZON

Dit symbool wordt "DE ZWARTE ZON" genoemd en stelt een zonrad opgebouwd uit twaalf runen voor, dat tegelijk een twaalfarmig HAKENKRUIS vormt. Dit was het teken dat Himmlers huisocculist van het THULEGENOOTSCHAP overnam en op het SS-hoofdkantoor in Wewelsburg liet aanbrengen.

Vandaag vindt men het terug bij vele NEO-NAZI organisaties !

Historisch komt het uit Indië zoals hieronder uitgelegd :

TIBET, INDIA EN PERZIË waren volgens de theosofische leer de bakermat van het Arische ras, met als absolute centra twee verborgen plekken in de Himalaya, alwaar een topkaste van Arische priesters waken over geheime krachtbronnen.. Agartha en Shambalha, zoals deze locaties werden aangeduid, zijn aan elkaar tegengestelde bronnen van enorm telepathisch vermogen, direct gelieerd aan mysterieuze buitenaardse intelligenties.

Agartha was het epicentrum van het Goede, de Harmonie, van Vrede en het zoeken naar de opperste kennis. Het symbool van Agartha was het "Wiel van de Gouden Zon", het rechtsdraaiende hakenkruis (in het sanskriet : swastika) waarvan de vier armen naar links wijzen, zodat het kruis denkbeeldig meedraait met de rotatie van de aarde.

Shambalha had als symbool het linksdraaiende hakenkruis, het "Wiel van de Zwarte Zon", waarvan de armen naar rechts wijzen en dat dus tegen de rotatie van de planeten indraait. Shambalha stond voor de "Weg van de Krijger", het verzet van de mens tegen de natuur, de wil om te heersen over de elementen, energie opwekkend die ofwel leidt tot totale oppermacht ofwel tot totale destructie.